Wij houden altijd oog voor de menselijke maat.

Van Beek & HR voor Opdrachtgevers

Van Beek & HR zoekt en selecteert professionals voor functies in HRM, binnen alle branches en door heel Nederland. We bemiddelen zowel voor vaste aanstellingen als voor interim opdrachten. Wil je als interim HR-specialist bemiddeld worden? Kijk dan ook eens op de pagina voor kandidaten.

Kandidaten met drive en ambitie

Wij weten competenties en motieven van kandidaten scherp te doorgronden en kunnen vanuit die kritische blik positief en tactvol de verbinding leggen met een vacature of bedrijf. Uitsluitend kandidaten met de drive en ambitie om een organisatie door een bepaalde fase van ontwikkeling te leiden, worden geselecteerd. Dit vereist een grondig zicht op functie, organisatie én kandidaat.

We zorgen ervoor dat we het bedrijf van de opdrachtgever zelf hebben gezien, de sfeer hebben geproefd alvorens voor je aan de slag te gaan. We willen eerst de energie in de hal hebben gevoeld en ons een beeld hebben gevormd van de mensen die er werken. Van Beek & HR onderschrijft het belang van een goede teamsamenstelling voor 100%.

“Wij onderschrijven het belang van een goede teamsamenstelling”

Petra van Beek